Autowasstraten in Dordrecht bieden een verscheidenheid aan extra diensten en faciliteiten die de autowaservaring nog aangenamer maken. Van geavanceerde was- en reinigingstechnieken tot speciale pakketten voor degenen die hun auto er op zijn best uit willen laten zien, een bezoek aan een wasstraat in Dordrecht zorgt ervoor dat je auto er weer als nieuw uitziet.

 

Keramische coatings

Een keramische coating biedt superieure bescherming tegen vuil en andere vervuilende stoffen die de lak van de buitenkant van uw auto kunnen beschadigen. Keramische coatings bieden ook UV-bescherming tegen de zon, waardoor je auto er langer fris blijft uitzien. Wasstraten in Dordrecht bieden dit type service tegen een scherpe prijs, zodat je met een gerust hart kunt weten dat je auto goed beschermd is.

 

Stralen met water onder hoge druk

Voor degenen die hun auto extra diep willen reinigen, is hogedrukwaterstralen een uitstekende keuze. Deze geavanceerde reinigingstechniek maakt gebruik van krachtige waterstralen om vuil, vet en afval te verwijderen van moeilijk bereikbare plaatsen van de auto. Het proces helpt ook om overtollige wax of polijstmiddel te verwijderen dat mogelijk is achtergebleven bij traditionele wastechnieken met de hand. Autowasstraten in Dordrecht gebruiken deze methode om je auto het hele jaar door in topconditie te houden.

 

Interieurreiniging

Als je op zoek bent naar iets meer dan een gewone wasbeurt, dan is interieurdetailing een goede optie. Autowasstraten in Dordrecht zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen van het interieur van auto’s met geavanceerde stoomreinigingsapparatuur en speciale producten die speciaal zijn ontworpen voor auto-interieurs. Van het stofzuigen van tapijten en stoelen tot het verwijderen van vlekken en geurtjes, deze diensten geven je auto een complete make-over van binnen en van buiten.

 

Speciale pakketten

Voor degenen die alles uit hun auto willen halen, bieden veel wasstraten in Dordrecht speciale pakketten met zowel interieur- als exterieurreiniging tegen gereduceerde tarieven. Deze bundels zijn perfect voor wie op zoek is naar een uitgebreide service zonder dat het veel geld kost – zo krijg je meer waar voor je geld met minder ritjes naar het tankstation!

 

Dit zijn slechts enkele van de extra diensten en faciliteiten die worden aangeboden door wasstraten in Dordrecht – met zo’n groot aanbod is het makkelijk om iets te vinden dat perfect past bij jouw wensen! Dus of je nu een volledige detailbeurt wilt of alleen wat basisonderhoud aan je auto wilt laten doen – aarzel niet en breng vandaag nog een bezoek aan een van deze vertrouwde professionals!